ΚΥΝΗΓΙ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ 2023

  • Αρχική
  • Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού 2023

Αναγγελία 12 ου Κυνηγιού Χαμένου Θησαυρού Δήμου Πόρου

11 Φεβρουαρίου, 2023

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ 2023

Αγαπητές Ομάδες,
Το Κυνήγι του 2023 ολοκληρώθηκε και όλοι έχουμε εφοδιαστεί με πείσμα και ιδέες για το παιχνίδι του 2024! Οι φετινές καινοτομίες εμπλούτισαν το παιχνίδι με σασπένς, ανταγωνισμό και διαδραστικότητα με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου. Επίσης, έδωσαν κίνητρο για συμμετοχή σε όλες τις ηλικιακές Ομάδες, χωρίς αποκλεισμούς, επιβραβεύοντας με έπαθλα και σημαντικά δώρα όλους ανεξαιρέτως τους συμμετέχοντες.

Παρακάτω παρατίθενται τα αναλυτικά αποτελέσματα και ο οικονομικός απολογισμός του παιχνιδιού, ενώ οι χορηγοί θα παρουσιαστούν αναλυτικά στο Δελτίο Τύπου που θα εκδώσει ο Δήμος για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του.
Καλή σαρακοστή και ξεκινήστε ετοιμασίες για του χρόνου!
Η Οργανωτική Επιτροπή του παιχνιδιού.

Βαθμολογία ημέρας δοκιμασιών

- Φοβερευνητές: 5 πόντοι (+ 1η θέση μεταμφίεσης + 1η θέση στα μπαλόνια)
- Screams: 4 πόντοι (+2η θέση μεταμφίεσης + 1η θέση στις τσουβαλοδρομίες)
- Τα κάναμε Φρουτοσαλάτα: 4 πόντοι (+ 3η θέση μεταμφίεσης + 1η θέση στα σουτάκια)
- Άρτσι μπούρτσι και λουλάς: 4 πόντοι (+ 1η θέση στις ουρές)
- Φρεσκαδούρες: 4 πόντοι (+ 3η θέση μεταμφίεσης)
- Άσχετοι: 4 πόντοι
- Πορδήθεν: 4 πόντοι
- Αδέλφια της Αντιόχειας: 0 πόντοι

Βαθμολογία ημέρας γρίφων

- Πορδήθεν: 12 πόντοι
- Τα κάναμε Φρουτοσαλάτα: 11 πόντοι
- Άρτσι μπούρτσι και λουλάς: 9 πόντοι
- Φοβερευνητές: 9 πόντοι
- Screams: 9 πόντοι
- Φρεσκαδούρες: 8 πόντοι
- Άσχετοι: 8 πόντοι
- Αδέλφια της Αντιόχειας: 6 πόντοι

Συνολική βαθμολογία 2 ημερών

- Πορδήθεν: 4+12= 16 πόντοι
- Τα κάναμε Φρουτοσαλάτα: 4+11=15 πόντοι
- Φοβερευνητές: 5+9=14 πόντοι
- Άρτσι μπούρτσι και λουλάς: 4+9=13 πόντοι
- Screams: 4+9=13 πόντοι
- Φρεσκαδούρες: 4+8=12 πόντοι
- Άσχετοι: 4+8=12 πόντοι
- Αδέλφια της Αντιόχειας: 6 πόντοι

Διευκρινίσεις:

- Επειδή ο τρόπος συμμετοχής των Ομάδων στις δοκιμασίες του Σαββάτου στο Λύκειο διαφοροποιήθηκε σε σχέση με τον προβλεπόμενο στον Κανονισμό, αποφασίστηκε να δοθεί από ένας πόντος σε όλες τις Ομάδες που συμμετείχαν σε δοκιμασίες και όχι επί μέρους πόντοι για κάθε αγώνισμα.

- Επειδή μόνο δύο Ομάδες (Φοβερευνητές και «Τα κάναμε φρουτοσαλάτα») εξασφάλισαν χορηγίες για το παιχνίδι (150€ και 200€ αντίστοιχα), αποφασίστηκε να μην λάβουν έξτρα πόντο στην βαθμολογία, αλλά να ανταμειφθούν με την προσθήκη των χορηγιών αυτών στα δώρα τους.

- Οι χρηματικές χορηγίες που συγκεντρώθηκαν από τον Δήμο για το παιχνίδι ανήλθαν σε 1.690€. Η νικήτρια Ομάδα του παιχνιδιού κέρδισε το σεντούκι που περιείχε δώρα που κόστισαν 692€ συν χορηγίες σε είδος από τοπικές επιχειρήσεις. Οι άλλες 6 Ομάδες που συμμετείχαν και τις δύο ημέρες του Κυνηγιού, κερδίζουν από ένα τραπέζι αξίας 200€, οι 2 στα εστιατόρια «Άσπρος Γάτος» και «Όασις» τα οποία έκαναν σχετική χορηγία στην διοργάνωση, και οι υπόλοιπες 4 σε εστιατόριο επιλογής τους μεταξύ εκείνων που ήταν χορηγοί στην διοργάνωση. Το κόστος των τραπεζιών αυτών (4Χ200€) θα καλυφθεί από τις χρηματικές χορηγίες της διοργάνωσης, ενώ οι «Τα κάναμε φρουτοσαλάτα» και Φοβερευνητές δικαιούνται επιπλέον αξία 200€ και 150€ αντίστοιχα (για το ίδιο ή για άλλο τραπέζι).

- Οι συνεννοήσεις για το κλείσιμο των τραπεζιών θα γίνονται από τους αρχηγούς των Ομάδων μέσω του Γραφείου Δημάρχου.

- Το υπόλοιπο των 198€ από τις χορηγίες που συγκεντρώθηκαν (1.690 – 692 - 800) διατέθηκε για έξοδα της διοργάνωσης (μπλούζες, καπέλα, εκτυπώσεις, στολισμός), μαζί με επιπλέον 2.302€ που έκανε χορηγία ο Δήμαρχος Γιάννης Δημητριάδης.


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ 2023

Ο Δήμος Πόρου ανακοινώνει την πραγματοποίηση του 12ου Κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού, το τριήμερο 24 – 26.2.2023. Το παιχνίδι από φέτος θα έχει ανατρεπτικές καινοτομίες, όπως την δυνατότητα συμμετοχής παιδιών όλων των ηλικιών για τα οποία θα υπάρχουν ειδικές δοκιμασίες με βαθμολογική βαρύτητα ανάλογη με την επίλυση γρίφων, την μείωση της χρηματικής αξίας των επάθλων, την απονομή επάθλων για επιμέρους κατηγορίες πρωτιάς (ρεκόρ γρίφων, δοκιμασιών και χορηγιών) και την διανομή αναμνηστικών t-shirt και καπέλων σε όλους τους συμμετέχοντες! Παράλληλα, διατηρείται το υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο για τους γρίφους ενηλίκων, οι οποίοι θα δίδονται από τις ίδιες τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο παιχνίδι (και όχι από τη νικήτρια του προηγούμενου έτους), με την θέσπιση μιας ακόμα πρόκλησης για αυτές. Υπεύθυνη για το παιχνίδι από φέτος θα είναι Οργανωτική Επιτροπή που έχει οριστεί με Απόφαση Δημάρχου, ενώ θα υπάρχει επίσημη on line ενημέρωση για τις οδηγίες, τις εξελίξεις και τη βαθμολογία του παιχνιδιού. Τέλος, οι ομάδες μπορούν πλέον να εξασφαλίζουν χορηγίες για το παιχνίδι, κυνηγώντας έτσι έναν ακόμα βαθμό ως bonus.

Σύνθεση ομάδων (Από 8 άτομα και πάνω):

α) Ενήλικοι: Από 4 έως 8 (υποχρεωτικά)
β) Παιδιά Γυμνασίου - Λυκείου: έως 8
γ) Παιδιά Νηπιαγωγείου - Δημοτικού: χωρίς όριο

Πώς μαζεύουμε βαθμούς για να φτάσουμε στον Θησαυρό:

α) Συμμετέχοντας στις δοκιμασίες που θα ορίσει η Οργανωτική Επιτροπή.
β) Παραδίδοντας 2 γρίφους (1 βασικό + 1 αναπληρωματικό) και λύνοντας τους γρίφους που θα συγκεντρωθούν από όλες τις ομάδες.
γ) Συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του Δήμου
δ) Βρίσκοντας χορηγούς για το παιχνίδι.

Προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής: Μέχρι την Πέμπτη 23.2.2020 στις 14:00

Κανονισμός παιχνιδιού

Φόρμα δήλωσης συμμετοχής

Τρόπος δήλωσης συμμετοχής: Υποβολή της φόρμας ηλεκτρονικά ή εντύπως στο Δημαρχείο.

On Line ενημέρωση: Στη σελίδα του Κυνηγιού στο Facebook.