ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2018

Όπως κάθε χρόνο, ο Δήμος Πόρου παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμά για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας:

Η αρχή γίνεται την Παρασκευή στις 18:00 στο κτ. Συγγρού, με την ενημέρωση των ομάδων του Κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού, το οποίο φέτος γιορτάζει τα 10 χρόνια του.

Το Σάββατο στις 11:30 θα διεξαχθεί αγώνας με τηλεκατευθυνόμενα στο Λιμάνι (ferry boats), ενώ στις 17:00 στην πλατεία Δημαρχείου θα γίνουν οι διαγωνισμοί KARAOKE και ΜΑΣΚΕ του Κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού. Αμέσως μετά, στις 19:30, ακολουθεί η συναυλία των GAZOZA,με ρεπερτόριο party που περιέχει ξένα και ελληνικά hits 80s-90s-00s, Pop – Dance – Rock – Rnb – Mainstream, από Sinatra μέχρι Καρβέλα και από Beyonce μέχρι AC/DC.

Την Κυριακή το πρωί στις 10:00 το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού συνεχίζεται στην πλατεία Δημαρχείου και ολοκληρώνεται στις 15:00 με το καθιερωμένο party που συνοδεύει την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Τέλος, την Καθαρά Δευτέρα ο Δήμος διοργανώνει παιδικό party μασκέ στην Πούντα στις 11:00 και στη συνέχεια στις 12:30 γιορτάζουμε τα κούλουμα με παραδοσιακό γλέντι με τον βιρτουόζο του κλαρίνου Θανάση Βασιλόπουλο και 8 ακόμη μουσικούς και τραγουδιστές που θα τον συνοδεύουν.

* Σε περίπτωση κακοκαιρίας:

  • Ο αγώνας με τα τηλεκατευθυνόμενα και το γλέντι στην Πούντα θα ματαιωθούν.
  • Οι διαγωνισμοί και η συναυλία του Σαββάτου, καθώς και το παιδικό party της Καθαράς Δευτέρας, θα γίνουν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου – Β’ Δημοτικού.

Comments are closed.