ΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2017-2019

Ορίσθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο τα μέλη της διοίκησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πόρου, για την περίοδο από 1.3.2017 έως τη λήξη της δημοτικής περιόδου το 2019. Η δημοτική αρχή όρισε εκ νέου ως Πρόεδρο τον Γιώργο Αλιφέρη, ως Αντιπρόεδρο τον Αλέξανδρο Δημητριάδη και ως μέλη τον Γιώργο Κλείσα και τον Χρήστο Ζωγράφο. Αναπληρωματικά μέλη ορίστηκαν ο Δημήτρης Πολυσόπουλος και οι Αντιδήμαρχοι Τάσος Παπαχρήστου και Γιώργος Κουτουζής. Από τη μεριά της, η παράταξη μειοψηφίας όρισε εκ νέου ως μέλη τους Γιώργο Μάνδηλα και Δημήτρη Γρίβα και ως αναπληρωματικά μέλη τον Κώστα Μούγιο και την δημοτική σύμβουλο Αγγελική Μακρή.

Ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, κατά την τοποθέτησή του, συνεχάρη τον κ. Αλιφέρη για τη σημαντική δουλειά που έχει κάνει επί 2,5 χρόνια ως Πρόεδρος στο ΔΛΤ και χαρακτήρισε την εκ νέου τοποθέτησή του στην ίδια θέση ως δίκαιη, εύλογη και χρήσιμη για τον τόπο. Σε αντιδιαστολή, ο Δήμαρχος στηλίτευσε την στάση και τις επιλογές της μειοψηφίας, με αφορμή το γεγονός ότι ο νυν, αλλά και εκ νέου, εκπρόσωπός της στο ΔΛΤ Δ. Γρίβας κατήγγειλε πρόσφατα στο Λιμεναρχείο την «χωρίς άδεια» πραγματοποίηση των παιδικών αγώνων με τηλεκατευθυνόμενα στο Νέο Δυτικό Λιμάνι.

Τέλος, κατά τη συνεδρίαση ορίσθηκαν τα μέλη των Σχολικών Επιτροπών (Α’βάθμιας, Β’βάθμιας και Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας), στις οποίες ορίσθηκε Πρόεδρος εκ νέου ο Κώστας Γκιών.

Comments are closed.