ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ POROSEA 2018

Σε ρυθμούς POROSEA κινείται από σήμερα ο Πόρος, με εκατοντάδες αθλητές και συνοδούς να καταφτάνουν στο νησί. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει κολυμβητικά αγωνίσματα το πρωί του Σαββάτου (12:00 – παραλία Ρώσικου Ναύσταθμου), δρομικά το απόγευμα της ίδιας ημέρας (17:45 – πλ. Ηρώων) και ποδήλατο, τρίαθλο και aquathlon την Κυριακή το πρωί. Οι απονομές των αγωνισμάτων θα γίνουν στην πλ. Ηρώων το Σάββατο στις 21:00 και την Κυριακή στις 13:30, ενώ θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις για τους αθλητές, τους συνοδούς τους και τους κατοίκους του Πόρου: Hatha Yoga το Σάββατο στις 11:45 στον Ρώσικο και στις 21:00 στην πλ. Ηρώων, Pasta Party το Σάββατο στις 21:45 στην πλ. Ηρώων και, αμέσως μετά, όλος ο Πόρος χορεύει χασάπικο με το Χοροδιδασκαλείο του Ν.Ο.Π.Τ. (βλ. πληροφορίες ΕΔΩ) και η βραδιά ολοκληρώνεται με συναυλία 80’s – 90’s – 00’s με τους Walkman The Band.

Δείτε τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν τις δύο μέρες τις διοργάνωσης και τις πληροφορίες για τις μετακινήσεις προς – από και στο εσωτερικό του νησιού ΕΔΩ.

Τέλος, ενημερωθείτε ή ρωτήστε για κάθε πληροφορία της τελευταίας στιγμής ΕΔΩ ή στον αριθμό εκτάκτου ανάγκης του Δήμου Πόρου 15303.

Comments are closed.