ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2.06.2015

Πόρος, 2.6.2015
Δελτίο Τύπου

Ξεκίνησε η λειτουργία του ανανεωμένου επίσημου
site του Δήμου Πόρου www.poros.gr

Ο Δήμος Πόρου ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας της νέας του επίσημης ιστοσελίδας www.poros.gr. Στην ιστοσελίδα ο επισκέπτης μπορεί να βρει όλες τις πληροφορίες για το νησί και το ηπειρωτικό τμήμα του Πόρου, για τον Δήμο και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, τουριστικό οδηγό, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και πρωτοποριακές εφαρμογές ηλεκτρονικής περιήγησης στην επικράτεια του Δήμου. Σύντομα θα ακολουθήσει και η αγγλόφωνη έκδοση της σελίδας ενώ το περιεχόμενο θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται. Όποιες επιχειρήσεις δεν είναι καταχωρημένες στον τουριστικό οδηγό παρακαλούνται να αποστείλουν τις πληροφορίες των πεδίων της κατηγορίας στην οποία υπάγονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση synergatis1@poros.gr.

Επιπρόσθετα, ο Δήμος σύναψε σύμβαση με την εταιρεία New Tech Advertisements, για την λειτουργία επίσημου τουριστικού οδηγού σε εφαρμογές (apps) για έξυπνα κινητά σε περιβάλλοντα ios και android με διακριτικό τίτλο «Poros Island my Guide». Η σύμβαση έχει διάρκεια μέχρι το πέρας της θητείας της παρούσας Δημοτικής Διοίκησης, ενώ το κόστος είναι μηδενικό για τον Δήμο και θα καλύπτεται από τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να καταχωρηθούν. Η καταχώρηση στις εφαρμογές (η οποία είναι απολύτως ανεξάρτητη από την καταχώρηση στο site του Δήμου η οποία είναι δωρεάν), κοστίζει €45+ΦΠΑ/έτος, ενώ για όσες επιχειρήσεις συμμετέχουν ήδη στην εφαρμογή με το προ σύμβασης αντίτιμο των €90+ΦΠΑ, η συνδρομή τους μετατρέπεται αυτόματα σε διετή. Όποιες επιχειρήσεις επιθυμούν να καταχωρηθούν, στην εφαρμογή μπορούν να επικοινωνούν με τη New Tech Advertisements στην ηλεκτρονική διεύθυνση newtechadvs@gmail.com.

Ο Δήμος Πόρου ευχαριστεί τους Τάσο Δουβαρά, Γιώργο Θεοχάρη, Ελένη Κανατσίδη, Νάγια Κοράλλη, Γιάννη Μανιάτη, Χριστίνα Ροή και Μάνο Στεφανίδη για την εθελοντική συμμετοχή τους στη δημιουργία του δημοτικού site, καθώς και τον Αλέξανδρο Δημητριάδη για τον γενικό συντονισμό της προσπάθειας και την κάλυψη του κόστους της εφαρμογής.

Comments are closed.